fbpx
Logo le Gastronome

Le Gastronome par Jean Vrijdaghs & Sébastien Hankard

  • Restaurant intérieur le gastronome
  • Foie gras poele
  • Truffe noire
  • Chefs du gastronome
  • Plat
  • Restaurant le gastronome
Jean et Sébastien, le Gastronome

Jean Vrijdaghs & Sébastien Hankard

Le duo des saveurs’ is wat Jean Vrijdaghs en Sébastien Hankard vormden van 2016 tot 2018: een smaakvol duo. Deze samenwerking mondde uit in hun restaurant, waar ze u vandaag graag ontvangen om hun gezamenlijke passie te delen.

Klaar om te genieten ?

  • Een sterrenduo in de keuken
  • Een kaart die meeleeft met de seizoenen
  • De wil om te werken met lokale producten

Ontdek het duo

  • Diensten en faciliteiten
  • Parking Privé Parking en laadpaal
  • Gratis wifi
  • Terrasse en été Zomerterras
Menu Gibier gastronome

Door de seizoenen: ons jachtmenu

Voor de lunch en het vier-, vijf- of zesgangenmenu ontdekt u een gastronomische keuken met lokale producten in de hoofdrol. Een kaart die meeleeft met de seizoenen en smaken gesublimeerd door de wijnen, geselecteerd door onze sommelier Antonin Jacquemart.

Ontdek ons 5-gangen jachtmenu, beschikbaar op reservering van 20 oktober tot 30 december voor de prijs van 110 €

  • 3-gangen menu vanaf 48€.
  • 5-gangen jachtmenu vanaf 110€.

Ontdek ons menu

Onze geschenkbonnen

De garantie voor een gastronomische ontsnapping in het hart van onze Ardennen. Makkelijk en snel.

Koop nu
Logo le gastronome

Ontdek ons Chefs markt

Voor de feestdagen bieden wij u graag onze “Chefs markt” aan voor oudejaarsavond op 24 en 31 december. Een selectie van uitzonderlijke producten, door ons bereid of in onbewerkte staat. Profiteer van Foie gras terrine, Caviar, Truffel en meer.