Image Le Gastronome Hotel in Paliseul

Le Gastronome Hotel in Paliseul

Let op: vanwege de huidige situatie worden kamerreserveringen pas gevalideerd als er nieuwe informatie over de heropening is ontvangen. Bedankt voor uw begrip.

Om ten volle te genieten van uw culinaire ervaring en er even helemaal tussenuit te zijn, is Hotel Le Gastronome de ideale plek. De 7 kamers nodigen hun gasten uit om in alle rust na te genieten van het heerlijke diner. De sobere inrichting wordt opgefleurd door enkele goedgekozen vintage accenten; onze kamers zijn comfortabel, charmant en rustgevend. En na een goede nachtrust wacht een lekker huisgemaakt ontbijt met streekproducten dat door de chefs opgediend wordt in een familiale sfeer.

 • 7 kamers met een sober en kleurig design
 • Huisgemaakt ontbijt met streekproducten
Onze aanbiedingen
 • Diensten en faciliteiten
 • Parking Privé Parking en laadpaal
 • Gratis wifi
 • Terrasse en été Zomerterras
Le gastronome ambiance

Onze gastronomische formules

Le Gastronome biedt u de keuze uit 3 formules die een hotelovernachting combineren met de ontdekking van onze gastronomie. De culinaire hoogstandjes van ons drie-, vier- of vijfgangenmenu bekronen uw unieke escapade in onze prachtige streek – Orval, de Semois en zijn dorpjes en de Ardense bossen. De volgende ochtend wacht u een zalig huisgemaakt ontbijt dat door de chefs geserveerd wordt in een familiale sfeer.

Fijnproeversverblijf

De ideale formule voor een eerste kennismaking voor een zachte prijs. Ze omvat ons Fijnproeversmenu met drie gangen, een overnachting en het ontbijt. Gewoon even genieten.

Vanaf 180€ voor twee

Ontdekkingsverblijf

Gastronomisch menu met vier gangen, overnachting en ontbijt voor twee. Breid dit menu uit met een aperitief, water en wijnselectie voor 105€. Een unieke belevenis.

Vanaf 220€ voor twee personen

Gastronomische ontdekking

Gastronomisch menu met vijf gangen, overnachting en ontbijt voor twee personen. Aperitief, wijnselectie, water en koffie voor 120€ voor twee personen. Het summum van gastronomisch genot.

Vanaf 250€ voor twee personen

Le Gastronome telt 7 comfortabele kamers

Tweepersoonskamers

Onze tweepersoonskamers zijn voorzien van een kingsize bed of twee afzonderlijke bedden, een badkamer met Italiaanse douche en uitzicht op de tuin (op aanvraag en mits een supplement van 5€).

Selecteer het verblijf van uw keuze.

Kleine suite

Deze suite heeft een kingsize bed, een grote badkamer met bad en een salonhoek om voor of na het eten even te relaxen.

Selecteer het verblijf van uw keuze.

Panoramische suite

Deze suite beschikt over een kingsize bed en een grote badkamer met bad, alsook een salonhoek. Ze kijkt uit op de tuin.

Selecteer het verblijf van uw keuze.
 • Favicon logo Le GastronomeHôtel et restaurant
 • Fijnproeversmenu
  39€
 • Gastronomisch
  Menu vanaf 60€
 • Ontdekkingsformule
  vanaf 180€