fbpx
Image Le Gastronome Hotel in Paliseul

Le Gastronome Hotel in Paliseul

Om ten volle te genieten van uw culinaire ervaring en er even helemaal tussenuit te zijn, is Hotel Le Gastronome de ideale plek. De 8 kamers nodigen hun gasten uit om in alle rust na te genieten van het heerlijke diner. De sobere inrichting wordt opgefleurd door enkele goedgekozen vintage accenten; onze kamers zijn comfortabel, charmant en rustgevend. En na een goede nachtrust wacht een lekker huisgemaakt ontbijt met streekproducten dat door de chefs opgediend wordt in een familiale sfeer.

 • 8 kamers met een sober en kleurig design
 • Huisgemaakt ontbijt met streekproducten
Onze aanbiedingen
 • Diensten en faciliteiten
 • Parking Privé Parking en laadpaal
 • Gratis wifi
 • Terrasse en été Zomerterras
Le gastronome ambiance

Onze gastronomische formules

Le Gastronome biedt u de keuze uit 2 formules die een hotelovernachting combineren met de ontdekking van onze gastronomie. De culinaire hoogstandjes van ons vier- of vijfgangenmenu bekronen uw unieke escapade in onze prachtige streek – Orval, de Semois en zijn dorpjes en de Ardense bossen. De volgende ochtend wacht u een zalig huisgemaakt ontbijt dat door de chefs geserveerd wordt in een familiale sfeer.

Ontdekkingsverblijf

Gastronomisch menu met vier gangen, overnachting en ontbijt voor twee. Breid dit menu uit met een aperitief, wijnselectie, water en koffie voor 120 €. Een unieke belevenis.

Vanaf 250€ voor twee personen

Gastronomische ontdekking

Gastronomisch menu met vijf gangen, overnachting en ontbijt voor twee personen. Aperitief, wijnselectie, water en koffie voor 135€ voor twee personen. Het summum van gastronomisch genot.

Vanaf 280€ voor twee personen

Le Gastronome telt 8 comfortabele kamers

Ontdek “Het huisje van de Gastronome” voor, ideaal om te genieten van een gastronomische ontdekking met familie of vrienden. Nu op Ardennes Etapes.
Ontdek het huis

Tweepersoonskamer

Onze tweepersoonskamers zijn voorzien van een kingsize bed of twee afzonderlijke bedden, een badkamer met douche, koffiemachine en Rituals producten voor de badkamer.

Selecteer het verblijf van uw keuze.
chambre-double-lit

Tweepersoonskamer met uitzicht

Onze tweepersoonskamers zijn voorzien van een kingsize bed of twee afzonderlijke bedden, een badkamer met douche en uitzicht op de tuin. Koffiemachine en Rituals producten voor de badkamer.

Selecteer het verblijf van uw keuze.

Kleine suite

Deze suite heeft een kingsize bed, een grote badkamer met bad en een salonhoek om voor of na het eten even te relaxen. Koffiemachine en Rituals producten voor de badkamer.

Selecteer het verblijf van uw keuze.

Panoramische suite

Deze suite beschikt over een kingsize bed en een grote badkamer met bad, alsook een salonhoek. Ze kijkt uit op de tuin. Koffiemachine en Rituals producten voor de badkamer.

Selecteer het verblijf van uw keuze.

Chambre double

Duplex met uitzicht op de tuin, woonkamer en badkamer op de begane grond, kingsize bed. Ideaal om te genieten van een rustig moment, met uitzicht op onze tuin en het landschap.

Selecteer het verblijf van uw keuze.
chambre-format-carre

Het Kleine Huis

U bent met z'n vieren en u wilt twee tweepersoonskamers ? Wij bieden "La petite maison du Gastronome", met 2 tweepersoonskamers met eigen badkamer en een gedeelde woonkamer die uitkomt op een open haard.

Selecteer het verblijf van uw keuze.
 • Favicon logo Le GastronomeHôtel et restaurant
 • Fijnproeversmenu
  45€
 • Gastronomisch
  Menu vanaf 65€
 • Ontdekkingsformule
  vanaf 250€