fbpx

Paliseul en omgeving

Midden in de Belgische Ardennen is Paliseul de perfecte plek om te herbronnen tijdens een van de 31 uitgestippelde wandelingen of bij het bezoek van de bezienswaardigheden in de buurt.

Vanuit het hotel

Natuurliefhebbers zullen hun hart ophalen tijdens een van de 31 uitgestippelde wandelingen rond Paliseul en de omliggende dorpen. Vertrek vanuit het hotel of op enkele kilometer van Le Gastronome om de Ardennen te verkennen. Of u er nu te voet of met de fiets op uittrekt, onze streek biedt prachtige panorama’s en wandelingen tot aan de oevers van de Semois en langs historische plaatsen.

Enkele van de bezienswaardigheden voor tijdens uw bezoek:

  • Het Frahan panorama, het kasteel van Bouillon, het ‘graf van de reus’ en Redu “Village du livre”

Ontdek de streek

Image point de vue Frahan

Gastronomie, natuur en geschiedenis

Onze ideale selectie om te herbronnen in de natuur en volop te genieten van de historische waarde die de streek te bieden heeft.

Natuur. Begin met de Vita wandeling die start tegenover het hotel. Vertrek vervolgens richting Bouillon dat op 15 minuten ligt via de N899.

Geschiedenis. Het kasteel van Bouillon dat dateert uit de 10de eeuw, is natuurlijk een must. Op zijn rots staat het symbool voor de onneembare vesting, met de typische ophaalbrug, galerijen en torens.

Gastronomie. Terug naar het restaurant voor een culinaire ontdekkingstocht in 4, 5 of 6 gangen.

Laat het plezier duren

  • Diensten en faciliteiten
  • Parking Privé Parking en laadpaal
  • Gratis wifi
  • Terrasse en été Zomerterras

Geniet extra lang dankzij onze formules

Afspraak bij Le Gastronome om deze heerlijke dag in onze streek in schoonheid af te sluiten. Neem de tijd om u op te frissen en vlij u dan neer in het salon voor het aperitief. Aan tafel wacht u een seizoensmenu met vijf, zes of zeven gangen.

Het ontbijt wordt opgediend tot 10u. Check-out ten laatste om 11u. Geniet ervan.

  • Vanaf 290€ voor een ontdekking met twee
  • Ontbijt inbegrepen
  • Parking en laadpaal

Een verblijf boeken

Chambre le Gastronome à Paliseul