Duo en cuisine
Het duo: Jean Vrijdaghs & Sébastien Hankard

Le duo des saveurs, een smaakvol duo, dat is wat Jean Vrijdaghs en Sébastien Hankard vormden van 2016 tot 2018. Hun samenwerking mondde uit in restaurant Le Gastronome in Paliseul. Ontdek het ontstaan van hun culinaire carrière. 

Jean volgde zijn opleiding in Dinant en werkte tegelijk in een sterrenrestaurant waar hij sous-chef werd in 2014. In 2012 en 2013 vertegenwoordigde hij ons land op de ‘World Skills’ competitie waar hij een medaille won bij zijn tweede deelname.

Het parcours van Sébastien is gevarieerder. Hij komt uit de Ardennen en studeerde aan de hotelschool van de provincie Namen en de Academie van Vieusart. Een jaar lang leerde hij het klappen van de zweep in diverse sterrenrestaurants. Daarna begon hij als chef de partie in een sterrenzaak, waar hij in 2014 Jean leerde kennen.

Sinds 2018 verwelkomen ze hun gasten met gepaste trots in hun eigen zaak, Le Gastronome in Paliseul.

  • Favicon logo Le GastronomeHôtel et restaurant
  • Fijnproeversmenu
    39€
  • Gastronomisch
    Menu vanaf 60€
  • Ontdekkingsformule
    vanaf 180€

Ter begeleiding van het duo

In de zaal kan het duo rekenen op het vakmanschap van Antonin Jacquemart. Hij ontvangt u en brengt u naar het salon of meteen naar uw tafel. Uw gastronomische ontdekkingsreis begint met enkele hapjes, vergezeld van bijvoorbeeld een Champagne Premier Cru Brut.

Aan tafel zal de selectie van de wijn de smaken van uw menu sublimeren dankzij de cépages die zorgvuldig geselecteerd werden door Antonin.

  • De gevarieerde wijnkaart neemt u mee op reis
  • Champagne Brut of Rosé van maison Colin

Reserveer uw tafel

Restaurant - Le Gastronome